Øv! Er dit favorit produkt ikke på lager?

Så er der håb forude! Det er nemlig her, at pre-order kommer ind i billedet. Hvis du vil sikre dig at få fingrene i produktet, kan du nemlig lave en bestilling og modtage din pakke, så snart varen er på lager igen 😍

Det fremgår på hjemmesiden, om produktet er sat på mulig pre-order. Du kan finde mere informationen på produktsiden, og hvornår der er forventet levering.

Med pre-order får du altid en god rabat på produktet samtidig med, at du sikrer dig produktet, før andre får fingrene i det. Win, win!

Har du bestilt andre varer, betyder det også, at hele din ordrer bliver sendt, når produktet, du har lavet preorder på, er hjemme på lager igen.

Skulle du have yderligere spørgsmål til pre-orders m..m er du mere end velkommen til at kontakte os 📩