Jeg har sendt min pakke retur, hvornår får jeg mine penge?

Team Fitnessguru® Opdateret af Team Fitnessguru®

Når du har sendt din pakke retur til os, går der ca. 3-4 uger, før vi modtager pakken.

Grunden til denne behandlingstid er, at din pakke skal tilbage til Sverige - denne proces kan desværre tage tid. Når vi har modtaget din pakke retur, refunderer vi pengene til din konto med det samme.

Vi refunderer pengene til det kort, du har benyttet ved bestilling 🌱

Skulle der være yderligere spørgsmål angående din returnering, er du velkommen til at kontakte os 💪🏼