Problemer med betaling?

Team Fitnessguru® Opdateret af Team Fitnessguru®

Sommetider kan det forekomme, at betaling med f.eks. Mobilepay eller Mastercard ikke virker. Hvis dette er tilfældet, anbefaler vi dig først og fremmest at skifte browser eller genstarte siden, da dette oftest hjælper på problemet 🌱

Hvis det ikke løser problemet, kan det være en i fejl i vores system, og vi sætter derfor stor pris på, at du kontakter os hurtigst muligt så vi kan få rettet op på fejlen 🙌🏻

Tak på forhånd!