Kan jeg tilføje flere Flavor Bombs til min ordre?

Team Fitnessguru® Opdateret af Team Fitnessguru®

Ja, det kan du sagtens! 😍

Vi er nemlig helt enige i, at det er lækkert med en masse forskellige smage! Og derfor kan du selvfølgelig tilføje flere smage.

Derudover kan du blande dine Flavor Bombs, præcis som du ønsker og måske endda prøve en ny smag hver dag. Ønsker du stærkere smag? Tilsæt 2 Flavor Bombs. Ønsker du lidt mindre smag? Tilsæt en ½ Flavor Bomb. Måske du endda ønsker at tilføje proteinpulveret i din grønne morgenshake uden smagen af proteinpulver? Undlad at tilføje Flavor Bombs 😉

Du skal blot logge ind på din konto og tilføje de Flavor Bombs, du ønsker 🙏🏼