Hvordan nulstiller jeg min adgangskode?

Det er nemt! Du trykker blot på " G lemt din adgangskode?" og følger instruktionerne 🙌🏻 Oplever du problemer med dette, er du mere end velkommen til, at kontakte vores kundeservice 🌱 Spørgsmål? Konta…

Team Fitnessguru®
Opdateret 3 months ago af Team Fitnessguru®

Jeg kan ikke huske hvilken e-mail jeg benyttede til kontoen

Det kan ske! Hvis du har glemt, hvilken e-mail du benyttede ved bestilling, beder vi dig sende en mail til vores kundeservice, så hjælper vi dig derfra 🤩 Kontakt os her 💚

Team Fitnessguru®
Opdateret 3 months ago af Team Fitnessguru®

Jeg kan ikke huske min adgangskode

Det kan ske! Det er heldigvis meget nemt at ændre din adgangskode! Du trykker blot på "Glemt din adgangskode?" og følger instruktionerne 🙌🏻 Oplever du problemer med dette, er du mere end velkommen ti…