Hvor ofte kommer jeg til at modtage pulveret?

Team Fitnessguru® Opdateret af Team Fitnessguru®

Det er individuelt, alt efter hvordan dit blend er lavet, og hvor meget pulver du skal have i løbet af ugen 🌿

Derfor kan det være svært at svare præcist på, men du kan altid tjekke ordrebekræftelse for, hvor ofte du vil modtage dit blend!

Finder du ikke informationen der eller ønsker yderligere information omkring dit blend, kan du tjekke din konto, hvor du her finder alle informationer omkring dit blend. Du skal blot kigge under "Mit personlig protein" og "Mine ordrer" 🤩