Hvordan opsiger jeg mit abonnement?

Team Fitnessguru® Opdateret af Team Fitnessguru®

Vi er kede af at høre, hvis du ikke længere ønsker at benytte dit personlige protein 😞

Når det så er sagt, så er vi bevidste om, at målsætninger og behov kan ændre sig undervejs! Hvis du ønsker at opsige dit abonnement på personlig proteinpulver, skal du blot logge ind på din konto her eller kontakte vores kundeservice 📩

Obs. dit abonnement skal opsiges seneste dagen før, dit abonnement bliver fornyet. Du vil 3 dage før fornyelse af dit abonnement, modtage en påmindelses mail på din tilknyttede e-mail.