Koster det penge at sætte abonnementet på pause, opsige eller ændre i mit blend?

Team Fitnessguru® Opdateret af Team Fitnessguru®

Nej, på ingen måde!

Vi er klar over, at dine målsætninger og livsstil kan ændres undervejs, så derfor kan du naturligvis ændre dine svar i quizzen helt gratis!

Du kan til hver en tid ændre, sætte på pause eller opsige dit abonnement! Du skal blot logge ind på din konto, hvor du laver de ændringer, du har lyst til 🙌🏻

Skulle du opleve forhindringer, er du velkommen til at kontakte os 💌