Hvor kan jeg se mit blend?

Team Fitnessguru® Opdateret af Team Fitnessguru®

Når du har taget quizzen, modtager du en oversigt over, hvad dit blend indeholder. Dem sender vi også til dig i en mail, hvor du ligeledes se, hvornår du kan forvente at modtage dit første blend m.m.

Derudover kan du logge ind på din konto og få et overblik over dine kommende leveringer og lave ønskede ændringer 🌱

Hvis du mangler informationer, eller har spørgsmål til dit blend, er du velkommen til at kontakte os!