Hvordan sender jeg en pakke retur?

Team Fitnessguru® Opdateret af Team Fitnessguru®

Det er nemt! 💪🏼

Du skal blot trykke her.

Her kan du ganske let købe en pakkelabel til brug ved returnering af varer, som er købt hos os. Returfragten koster 29 kr. og du kan betale med kreditkort.

Når betalingen er gennemført, får du vist kvitteringssiden, og her kan du hente og udskrive din returlabel. Returlabelen bliver også sendt som vedhæftet pdf til den e-mailadresse, du har oplyst.

Du kan udskrive returlabelen på en almindelig A4-printer. Herefter sætter du labelen forsvarligt fast på pakken uden at dække tekst og stregkode. Så er du klar til at aflevere pakken til i den nærmeste DAO Pakkeshop.

Hvis din pakke har ligget ved en pakkeshop i mere end 14 dage og derfor automatisk bliver sendt retur til os, debiterer vi 99 kr fra din refundering.

Skulle du have nogen problemer med dette, er du mere end velkommen til at kontakte os🌱