Nej, du behøver ikke at drikke proteinpulver for at få resultater. Det fungerer faktisk lige så godt med proteinrig mad. Men faktisk får rigtig mange af os ikke den mængde protein, vi har brug for. Og er du fysisk aktiv og træner? Så skal du have endnu mere.

Du bør f.eks. bruge proteinpulver hvis…

• Du ønsker at opnå endnu bedre træningsresultater.
  • Du vil øge dit daglige proteinindtag, uden at øge dit madbudget for meget.
  • Du har svært ved at få protein nok, gennem den mad du spiser
  • Du ved, at der går lang tid, før du får mad, efter træning.