Hvad er forskellen mellem et personligt tilpasset proteinpulver og de traditionelle proteinpulvere?

Team Fitnessguru® Opdateret af Team Fitnessguru®

De fleste virksomheder, som producerer proteinpulver har 5-10 forskellige varianter af deres proteinpulver. Proteinpulveret fremstilles som regel på nogle få udvalgte fabrikker og indeholder praktisk taget de samme ingredienser.

Et personligt proteinpulver derimod kan blandes på mange forskellige måder, da indholdet i dit proteinpulver altid tilpasses ud fra din svar 😍

Derudover kommer dit personlige proteinpulver uden smag. Du skal ikke længere binde dig til én smag, for hver gang du køber dit proteinpulver.

Med Fitnessgurus personlige proteinpulver, har du mulighed for at vælge op til 7 lækre smagsvarianter, som du tilsætter dine proteinshakes. Ny dag, ny smag!