Som individer har vi naturligvis forskellige målsætninger og forudsætninger for at nå disse 🌱

Nogle ønsker at opbygge mere muskelmasse, andre ønsker et vægttab osv.. der er dog få, der ved præcis, hvilke makroer de præcis skal kigge efter, når det kommer til proteinpulver.

Din krop er unik. Og dine mål er unikke.

Så hvorfor skulle dit proteinpulver ikke også være det?

Med konceptet om personligt tilpasset proteinpulver, får du et proteinpulver specielt tilpasset dine behov og ønsker. Og ved du hvad? Du slipper endda for at bruge en masse tid på at tænke over, hvilket af proteinpulverne på markedet du skal vælge.

Formålet med personlig protein er at gøre det nemt for dig, samt sikre dig, at du - via dit personlige blend - får de nødvendige supplementer, som du har brug for = farvel til tonsvis forskellige produkter, der vejleder dig i den ene og den anden retning. Du kan til hver en tid ændre dit blend, hvis din livsstil eller målsætning skulle ændres undervejs.

Det bliver ikke meget bedre, vel?

Sidder du med yderligere spørgsmål, er du til hver en tid velkommen til at sende en mail afsted til os eller give os et kald! Så er vi klar til at vejlede dig 🌱