Hvor kan jeg få vejledning?

Team Fitnessguru® Opdateret af Team Fitnessguru®

Når du har bestilt dit personlige proteinpulver, ved vi, at der undervejs kan komme en masse spørgsmål om anvendelse, målsætning og meget andet. Til disse spørgsmål er det vigtigt for os, at du får den helt korrekte vejledning.

Derfor har du ubegrænset adgang til vores kostvejleder, som står klar til at besvare dine spørgsmål, så længe dit abonnement er aktivt hos os. Vi vil gerne alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig med at nå dine mål. Så både store og små spørgsmål hvad angår dit blend, kost og ernæring er mere end velkomne.

Du kan fange vores kostvejleder på kostvejleder@fitnessguru.com 💪🏼