Din bestilling begynder med, at du gennemgår en quiz om dine mål, behov og ønsker.

Du kan tage quizzen her 😍

Du skal f.eks. svare på, hvor mange gange om ugen du træner, hvad du ønsker at få ud af din træning, særlige præferencer mm. Så laver vi dit personlige proteinpulver, baseret på dine svar.

Har du allergier? Intet problem!

Dit personlige proteinpulver tager hensyn til de fleste allergier. Sidst men ikke mindst, kan du vælge mellem et antal forskellige smagsvarianter. Dit personlige protein tilpasses med andre ord helt og aldeles til dig.