Kan jag returnera min blandning?

Team Fitnessguru® Uppdaterat av Team Fitnessguru®

Eftersom pulvret är anpassat till dina specifika behov är det tyvärr inte möjligt att returnera produkten. Vi är dock så ledsna om din blandning inte lever upp till dina förväntningar 😞

Vad som dock är toppen med detta koncept är att vi enkelt kan göra ändringar så att din blandning uppfyller dina behov och anpassas till dina mål. Du kan därför när som helst ändra, pausa eller avbryta din kommande leverans. Allt du behöver göra är att logga in på ditt konto och göra de ändringar du har lust till - och självklart är det helt gratis 😉

Skulle du uppleva några problem eller har ytterligare frågor är du så välkommen att kontakta vår kundservice 📩

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

kontakta oss här 💚