Hur ofta kommer jag att få proteinpulver?

Team Fitnessguru® Uppdaterat av Team Fitnessguru®

Det är individuellt beroende på hur din blandning är gjord och hur mycket pulver du ska ta i veckan 🌿

Därför blir det något svårt att ge ett precist svar men du kan alltid checka din orderbekräftelse för att se hur ofta du kommer att få ta emot din blandning!

Hittar du ingen information där eller önskar ytterligare information om din blandning kan du checka ditt konto där du hittar all info om din blandning. Klicka på "Mitt personliga protein" och "Mina ordrar" 🤩

Du är självklart också alltid välkommen att kontakta oss här 💚